“De lessen zijn nooit saai en door de kleine groepen is de begeleiding optimaal. Inna ziet alles en corrigeert meteen, zodat je geen foute techniek aanleert. Door de Pilates lessen van Inna wordt je bewuster van je houding, ook in het dagelijkse leven.”  Petra, 66 jaar, Venlo, volgt 4 jaar lessen bij Inna

Jong van lichaam

Houdt u uw lichaam net zo jong als uw geest?
Inna helpt u fit en vitaal te blijven door maatwerk. Onder deskundige begeleiding, individueel of in groepsverband, werken aan een energieker en evenwichtiger lichaam.

Vanuit de moderne Pilates studio aan de rand van het centrum in Venlo, geeft Inna Gulak gerichte en persoonlijke trainingen volgens de bewegingsleer van Joseph Pilates. Als gediplomeerd Pilates docente en master in de bewegingswetenschappen heeft Inna de ervaring en kennis in huis om ieder lichaam de aandacht te geven die het verdient. Door de ervaring als voormalig topsporter weet Inna hoe fysieke klachten in de weg kunnen zitten maar ook hoe deze klachten gereduceerd of weggenomen kunnen worden.

Privé, samen met je beste vriend, collega of partner of in kleine groepen het welzijn van je lichaam trainen. Werken aan je lichaamshouding, lichaamskracht en het creëren van bewegingsvrijheid. De bewegingsleer van Joseph Pilates helpt bij een gezonde balans van het lichaam, reduceert pijn bij gezondheidsklachten en werkt preventief. De doelgerichte maatwerktrainingen van Inna, individueel of in groepsverband, helpen o.a. bij:

– Mobiliteit, flexibiliteit en balans verbeteren;
– Romp en bekkenstabiliteit verbeteren;
– (top)sport en prestatiebegeleiding;
– Afvallen, fit worden en conditie verbetering;
– Revalidatie na o.a. operatie;
– Scoliose en Kyfose;
– Ontspanning en anti stress (bij burnout klachten);
– Artrose en osteoporose;
– Reuma;
– Fibromyalgie;

Door doelbewust en gericht te trainen ontwikkel je naast een gezonder en vitaler lichaam een gezonde geest en komen er andere voordelen zoals:

– Je blijft, tot op hogere leeftijd, je vrijheid en onafhankelijkheid zoveel mogelijk behouden;
– Je voelt je zekerder en je krijgt meer energie;
– Het bevordert een positievere kijk op het leven;
– Je onderhoudt op een natuurlijke manier sociale contacten en een ritme;

Benieuwd of Inna iets voor u kan betekenen?
Maak kennis met een directe en deskundige aanpak en de ambitie om ieder lichaam fit, energieker en in evenwicht te krijgen. Plan direct een intake om kennis te maken met Inna en ervaar zelf wat Pilates voor jou kan betekenen.

“Door Pilates bij Inna sta, loop, zit en doe ik veel andere dingen anders. Ik ben me veel meer bewust van mijn lijf en hoe mijn lijf zich beter voelt bij dagelijkse bezigheden. Voor mij geldt dat ik anders achter het stuur van de auto zit, dat ik anders fiets, mij anders buk en zelfs anders bladeren veeg. Inna is voor mij de ware Pilatesdocente!”  Anita, 63 jaar, Venlo, volgt al 4 jaar lessen bij Inna.

Neem contact op voor meer informatie of het plannen van een intake

Contact formulier

 

Verificatie / Spam check

“Heerlijk eerlijk, met veel geduld en veel persoonlijke begeleiding werkt Inna aan de juiste uitvoering van de pilates-oefeningen. In kleine groepjes les of privé-les, aanrader!” Bernie, 58 jaar, Venlo, volgt 3 jaar lessen bij Inna

Impressie Pilates maatwerk training

“Toen ik meer dan een jaar geleden rugklachten kreeg ben ik op aanraden van de huisarts begonnen met Ceasar therapie. Daarna ben ik een tijd lang behandeld door de fysiotherapeut en een osteopaat. Helaas leverden deze therapieën ook niet het beoogde resultaat. Op advies van mijn vrouw ben ik Pilates maatwerk trainingen gaan volgen bij Inna. Al na 4 of 5 lessen merkte ik dat de klachten afnamen en na 10 lessen had ik totaal geen last meer van mijn rug. Dankzij Inna ben ik van de rugklachten af en mochten ze onverhoopt weer terugkomen dan weet ik haar zeker weer te vinden.”  Jack, 69 jaar Venlo