“Heerlijk eerlijk, met veel geduld en veel persoonlijke begeleiding werkt Inna aan de juiste uitvoering van de pilates-oefeningen. In kleine groepjes les of privé-les, aanrader!”

Inna Gulak

Inna’s missie

“Alle mensen met fysieke klachten te helpen en te overtuigen van de kracht en  het effect van de bewegingsleer van Joseph Pilates”

Over Inna Gulak

Inna, van origine een Oekraïense en sinds het einde van 2012 woonachtig in Nederland, heeft een professionele achtergrond op het gebied van (top)sportfysiologie en Pilates. In haar moederland is Inna afgestudeerd op de National University of Physical Education and Sports of Ukraine in de studie richtingen Olympische & professionele sporten en sportfysiologie. In 2000 en 2001 heeft ze haar bachelor en master diploma behaald.

Gedurende haar studieperiode was Inna junior atleet van het nationale gewichthef team van Oekraïne. Na het afronden van haar studie heeft Inna als coach gewerkt en heeft ze junior atleten met gewichtheffen begeleid. In deze periode is ze langzaam in de fitness branche gerold. Inna heeft in Kiev meer dan 10 jaar als coach, personal trainer en groepsles instructeur bij diverse bekende en gerenommeerde sportclubs gewerkt.

Inna is de laatste periode voor haar verhuizing naar Nederland zich steeds meer gaan richten op Pilates en revalidatie. Pilates heeft haar goed geholpen om de lichamelijke klachten die door het jarenlange gewichtheffen zijn veroorzaakt voor een groot deel te verhelpen. Pilates heeft haar lichaam weer in balans gekregen.

Om de de klanten de beste service en adviezen te kunnen bieden en geven is Inna is dagelijks bezig om haar kennis op het gebied van Pilates en fysiologie verder te ontwikkelen. Stilstaan is achteruitgang. Reden om altijd door te blijven gaan met ontwikkelen. Jaarlijks bezoekt ze meerdaagse cursussen, internationale workshops, congressen en opleidingen in het buitenland om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Pilates, revalidatie en persona training.

Sinds 2016 is Inna troste eigenaar van haar eigen moderne en compleet ingerichte Pilates studio in Lebe Vital te Venlo.

Diploma’s & voltooide studies

2019 – Pilates Master Mentor Programm – Post Graduate Education – Kathy Corey (USA)
2018 – Pilates for MS and Neurological Conditions – Mariska Breland – (Chicago – USA)
2015 – Polestar Pilates – Pilates studio and Pilates for Rehabilitation Comprehensive series
2002 – National University of Physical Culture and Sports of Ukraine – Master’s degree – Sport physiology
2000 – National University of Physical Culture and Sports of Ukraine – Bachelor’s degree – Olympic and professional sports

Cursussen en workshops

2015

Pilates Anatomy – Pilates United
Pilates Pole – Pilates United
Pilates & Pregnancy – Pilates United
Sunday Pilates – Tatjana Plotnikova – Bodyvita
Pilates & Shiatsu – Annemieke Jonas – Annamora

2016

Pilates en Scoliose – Amsterdam
Muscle Imagery in the Pilates Mat Series -Anatomy in clay – Franklin Method – Ann Crammond (USA)
MOTR – Balanced Body
Balance spine and pelvis – Franklin Method – Tom McCook (USA)
Balance shoulder girdle and neck – Franklin Method – Tom McCook (USA)
Polestar Europe Event 2016 – Polestar Pilates – Amsterdam

2017

Mastering the Mat – Brett Howard (USA) – Amsterdam
Dynamic Reformer & The Cadillac Workout –  Brett Miller (SWE)
The Building Blocks of Pilates – Brett Miller (SWE)
Scolio Pilates – Karena Thek (USA) – Den Haag
Studio Suite 1- Emphasis on extension – Alan Herdman (UK)
Reformer and box work fort he novice – Alan Herdman (UK)
Wunda Chair – From classic to contemporarry – Kathy Corey (USA)
Carola’s posture analysis and Kathy’ grant’s pre Pilates (USA)
Spine corrector – classic and contemporary movments – Alan Herdman (UK)
Studio circuit for the whole body – Brett Howard (USA)
Pilates Heritage 2017 (DE)
Pilates for dancers – Polestar Pilates – Shelly Power (USA)
Work smarter, not harder – Polestar Pilates – Shelly Power (USA)

2018

Pilates session – Roberta Kirschenbaum – New York (USA)

2019

Pilates Heritage 2019

Over Inna Gulak Pilates

Inna Gulak Pilates is een moderne en compleet ingerichte Pilates studio aan de rand van het centrum van Venlo. Sinds juni 2016 is de studio gevestigd op de eerste verdieping in het karakteristieke pand van Lebe Vital aan de kaldenkerkerweg te Venlo.

Vanuit deze unieke locatie biedt Inna Gulak dagelijks gerichte en persoonlijke Pilates personal trainingen en Pilates mat- en apparaat lessen in kleine groepjes aan met als doel het lichaam in balans te brengen en te versterken.

Bij Inna staan aandacht, kwaliteit, controle, correctie en kleine groepen voorop. Door de combinatie van kleine groepen en de persoonlijke benadering krijgen de deelnemers de aandacht die ze echt nodig hebben.
Komt u eens gerust kijken of vraag naar de intake en kennismaking- en introductie pakketten. U bent van harte welkom.

Impressie studio

Pilates apparaten bij Inna Gulak Pilates

Joseph Pilates heeft gedurende zijn carrière een serie apparaten ontwikkelt waarbij hij de 6 basisprincipes van Pilates kon toepassen. Hij noemde deze hulpmiddelen apparatus. Elk apparaat is specifiek ontworpen om het lichaam of een bepaald deel ervan te helpen met het proces van uitrekken en versterken.

In elke goede Pilates studio vind je de bekende Pilates Apparaten die door Joseph Pilates zijn ontwikkeld. In Nederland zijn er maar weinig compleet ingerichte studio’s met alle Pilates apparaten. Bij Inna Gulak Pilates worden alle klassieke Pilates apparaten zoals de Reformer, Springboard, Combo Chair, Spine Corrector en de Cadillac bij groepslessen en privé sessies gebruikt.

Een deel van de apparaten wordt specifiek voor Personal Training gebruikt. De Reformers en spingboards worden ook voor groepslessen gebruikt.

Naast de klassieke Pilates apparaten is er een groot assortiment Pilates attributen aanwezig die o.a. tijdens de lessen worden gebruikt zoals de magic circle,  Toning balls en Foamroller.

“In 10 sessions, you feel better, 20 sessions you look better, 30 sessions you have a completely new body.”  Joseph Pilates