‘Pilates is meer dan fitness, meer dan oefeningen doen. Het is een way of life, want het leert je om je bewust te worden van je lichaam, van je houding, van de manier waarop je beweegt’ – Inna Gulak

Aanbod Pilates groepslessen

Tijdens de Pilates groepslessen voer je diverse oefeningen uit op de mat of op de apparaten volgens de 6 principes van Joseph Pilates. Hierbij staan ademhaling, concentratie, controle, centreren, precisie en vloeiende bewegingen centraal.

Met de Pilates stimuleer je een verbetering van je lichaamshouding, de samenwerking van spieren in het hele lichaam, spieruithoudingsvermogen en het bewegingspatroon in het dagelijks leven. Je ontwikkelt kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd.

Inna biedt in de studio individuele en diverse small group Pilates lessen aan voor diverse niveau’s. De Pilates groepslessen zijn voor een zeer brede doelgroep geschikt en bieden voor iedereen een gepast trainingsprogramma dat op elk gewenst niveau kan worden toegepast. in de studio worden 2 soorten Pilates groepslessen gegeven:

– Pilates Mat
– Pilates Apparatus (Reformer / Circuit/ Springboard)

De lessen duren 60 minuten en de groepen bestaan uit 4 tot 8 personen. Door de kleine groepen krijgt iedere deelnemer de juiste hulp en aandacht. De lessen worden in twee niveaus gegeven:

Niveau 1 (Beginner – Intermediate)
Niveau 2 (Intermediate – Advanced)

Wil je beginnen met Pilates lessen maar heb je nog geen ervaring en weet je niet welk soort les het beste bij je past? Dan adviseren we je om gebruik te maken van een intake en een introductiepakket. Neem gerust contact met me op via de contactpagina.

Enige ervaring met Pilates apparaten is wenselijk voor start deelname aan de Apparatus lessen. Daarom adviseren we om gebruik te maken van een introductiepakket  of een personal training. Na het volgen van een personal training sessie zul je merken dat je het apparaten beter kent. De oefeningen gaan beter en daardoor zul je meer plezier hebben met het uitvoeren van de oefening. Met een beter en voldaan gevoel en resultaat als gevolg.

Pilates Reformer

Persoonlijke doelen, persoonlijke aanpak.  Naast de reguliere Pilates Lees verder….

Pilates mat

Persoonlijke doelen, persoonlijke aanpak.  Naast de reguliere Pilates Lees verder….

.

Wil je graag starten met Pilates groepslessen? Kom vrijblijvend kennismaken en maak direct een afspraak voor een intakegesprek met Inna.
[vfb id=7]

.