‘Pilates is meer dan fitness, meer dan oefeningen doen. Het is een way of life, want het leert je om je bewust te worden van je lichaam, van je houding, van de manier waarop je beweegt’ – Inna Gulak

Pilates groepslessen

Met de Pilates groepslessen stimuleer je een verbetering van je lichaamshouding, de samenwerking van spieren in het hele lichaam, spieruithoudingsvermogen en het bewegingspatroon in het dagelijks leven. Je ontwikkelt kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd.

Inna biedt in de studio diverse small group Pilates lessen aan voor diverse niveau’s. De Pilates groepslessen zijn voor een zeer brede doelgroep geschikt en bieden voor iedereen een gepast trainingsprogramma dat op elk gewenst niveau kan worden toegepast. In de studio worden 2 verschillende Pilates groepslessen gegeven:

– Pilates Mat
– Pilates Apparatus (Reformer, springboard)

Wil je beginnen met Pilates lessen maar heb je nog geen ervaring? Ben je niet zeker welk soort les het beste bij je past? Dan adviseren we je om na de intake gebruik te maken van een startpakket. Neem gerust contact op via de contactpagina.

Pilates Mat

Gedurende de Pilates Mat groepslessen voer je diverse grondoefeningen op de mat uit volgens de 6 principes van Joseph Pila Lees verder….

Pilates Reformer

De Reformer is gebaseerd op een bed en misschien wel het bekendste en meest gebruikte Pilates apparaat dat door Joseph Pilates Lees verder….

Online lessen

De Reformer is gebaseerd op een bed en misschien wel het bekendste en meest gebruikte apparaat dat door Joseph Pilates Lees verder….

Inna heeft een scherp oog voor haar clienten en heel veel aandacht. Ik voel me gezien en dat maakt een wereld van verschil.”