“De aandacht en de kennis van Inna hebben ervoor gezorgd dat mijn rugklachten het afgelopen half jaar flink zijn verminderd. Bovendien worden de spieren rond mijn bekken sterker, waardoor ik weer lekker kan gaan wandelen. Ik raad Inna bij iedereen aan die het maar horen wil. Of lezen in dit geval.”

Pilates groepslessen

Inna Gulak Pilates biedt diverse small group Pilates lessen op de mat of op de apparaten aan voor diverse niveau’s. De verschillende Pilates groepslessen zijn voor een zeer brede doelgroep geschikt en bieden voor iedereen een gepast trainingsprogramma dat op elk gewenst niveau kan worden toegepast.
In de studio worden 4 verschillende Pilates groepslessen gegeven:

– Pilates Mat
– Pilates Springboard
– Pilates Reformer

Met de Pilates groepslessen stimuleer je een verbetering van je lichaamshouding, de samenwerking van spieren in het hele lichaam, spieruithoudingsvermogen en het bewegingspatroon in het dagelijks leven. Je ontwikkelt kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd.

Wil je beginnen met Pilates lessen maar heb je nog geen ervaring en weet je niet welk soort les het beste bij je past? Dan adviseren we je om na de intake/screening gebruik te maken van een introductiepakket. Neem gerust contact op via de contactpagina.

Mat

Gedurende de Pilates Mat groepslessen voer je diverse grondoefeningen op de mat uit volgens de 6 principes van Joseph Pila Lees verder….

Springboard

Gedurende de Pilates Mat groepslessen voer je diverse grondoefeningen op de mat uit volgens de 6 principes van Joseph Pila Lees verder….

Reformer

De Reformer is gebaseerd op een bed en misschien wel het bekendste en meest gebruikte apparaat dat door Joseph Pilates Lees verder….

Inna heeft een scherp oog voor haar clienten en heel veel aandacht. Ik voel me gezien en dat maakt een wereld van verschil.”