‘Bewegen doen we allemaal en de hele dag door. De manier waarop je dat doet, heeft enorm veel invloed op hoe je je voelt. Pilates maakt je bewust van je houding, van je ademhaling en van de manier waarop je beweegt. En dat zorgt voor bewegingsvrijheid in alles wat je doet.’ – Inna Gulak

Starten met Pilates bij Inna?

Bewegen doen we allemaal en de hele dag door. De manier waarop we dat doen bepaalt voor een groot deel hoe we ons voelen. Pilates maakt je bewust van je houding, ademhaling en de manier waarop je beweegt. En dat zorgt voor bewegingsvrijheid in alles wat je doet.

Wil je zelf ervaren wat Pilates is en wat het voor jou kan betekenen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je starten met Pilates groeplessen?  Heb je nog geen ervaring met de Pilates of wil je meer inzicht krijgen over je lichamelijke conditie?

Maak via het formulier op de pagina direct een afspraak voor een intake en screening. Een intake duurt minimaal 60 minuten en kost € 55,00  per persoon per sessie.
Gedurende de intake maken we kennis, kun je de studio en de unieke apparatuur bekijken en doen we diverse oefeningen en testen. Daarnaast bekijken we en bespreken de wensen en mogelijkheden.

Na de intake kun je starten met de lessen met een abonnement, strippenkaart of een van de speciale introductiepakketten. Bij deze pakketten kun je tegen een voordelig tarief met korting en zonder vaste verplichtingen kennis maken met de docentegroepslessen en personal training sessies op de unieke Pilates apparaten.

Mijn werkwijze

Stap 1: intake en screening

Een intake bij Inna Gulak Pilates is een kennismaking tussen de Pilates docent en de nieuwe deelnemer en bestaat uit 3 onderdelen:

– Kennismaking;
– Intake / postural assessment;
– Advies en evaluatie;

De intake duurt minimaal 60 minuten en kost € 55,00  per persoon per sessie.
Na de intake kun je starten met een abonnement of een van de speciale introductiepakketten.

Onderdeel 1: Kennismaking

Gedurende de intake maken we kennis met elkaar. We bespreken de wensen en de (lichamelijke) mogelijkheden. Daarnaast kijken we naar specifieke fysieke klachten en naar de algehele gezondheid van het lichaam.

Onderdeel 2: Screening / postural assessment

Het tweede gedeelte van de intake bestaat uit een screening. Gedurende de screening doen we een aantal testen en voeren we diverse basis Pilates oefeningen uit. Deze testen en basis oefeningen laten o.a. de capaciteit van een persoon zien: de sterke punten en de zwakke punten. Daarnaast kijken we naar de lichaamshouding en de bewegingen van het lichaam.

Onderdeel 3: Advies en evaluatie

Het derde gedeelte bestaat uit een evaluatie en advies.
Inna zal je adviseren welk soort les en groep het beste bij je past. Bij specifieke fysieke klachten zal Inna je adviseren om eerst een aantal Personal Training sessies te volgen om de basis oefeningen beter te begrijpen en overbelasting te voorkomen.

Naast het advies zal er een korte uitleg over de studio, de apparaten en de regels worden gegeven.

De intake duurt minimaal 60 minuten en kost € 55,00  per sessie.
Na de intake kun je starten met een abonnement of een van de speciale introductiepakketten.

.

De tweede stap: start lessen

Na de intake en screening is er een beter beeld over je lichamelijke mogelijkheden, je doelen en de wensen. Je kan dan deelnemen aan een van de verschillende groepslessen of starten met personal training.

Het kan zijn dat je nog niet zeker bent of Pilates bij je past. Misschien wil je ook niet gelijk aan een vast abonnement zitten. Daarom heeft Inna drie speciale introductiepakketten bedacht waarbij je tegen een voordelig tarief met vaste korting en zonder vaste verplichtingen kennis kan maken met Innagroepslessen en personal training op de unieke Pilates apparaten.

Introductiepakket Basis

Introductiepakket Pilates Basis bestaat uit:

– een personal training sessie op de Pilates apparaten van 60 minuten;
– twee proeflessen Pilates mat;

De investering voor dit introductiepakket bedraagt € 65,00 (normale prijs € 75)

Introductiepakket Plus

Introductiepakket Pilates Plus bestaat uit:

– twee personal training sessies op de Pilates apparaten a 60 minuten;
– twee proeflessen op de unieke Pilates apparaten;

De investering voor dit introductiepakket bedraagt € 125,00 (normale pakketprijs € 140,00)

Introductiepakket Uitgebreid

Introductiepakket Uitgebreid bestaat uit:

– drie individuele maatwerk trainingen op de Pilates apparaten van ieder 60 minuten;
– twee proeflessen op de unieke Pilates apparaten (Reformer / Springboard)
– twee proeflessen Pilates mat;

De investering voor dit introductiepakket bedraagt € 195,00 (normaal pakkettarief €215,00)

Maak een afspraak voor een uitgebreide intake

Contact formulier

 

Verificatie / Spam check

“Door pilates bij Inna sta, loop, zit en doe ik veel andere dingen anders. Ik ben me veel meer bewust van mijn lijf en hoe mijn lijf zich beter voelt door de oefeningen van pilates toe te passen tijdens dagelijkse bezigheden. Voor mij geldt bijv. dat ik anders achter het stuur van de auto zit, dat ik anders fiets, mij anders buk en zelfs anders bladeren veeg. Inna is voor mij de ware Pilatesdocente!”