‘‘In 10 sessions you feel better, In 20 sessions you look better, In 30 sessions you have a completely new body’ – Joseph Pilates 

Starten met Pilates

Jong of oud, sportief of juist niet: Pilates biedt iedereen de mogelijkheid om passend te trainen. Pilates vergroot je bewegingsvrijheid en draagt bij aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Neem contact op en ontdek wat Pilates voor jou kan betekenen.

Om maatwerk te kunnen leveren, moeten we weten wie je bent, wat je doelen zijn en waar jouw fysieke uitdagingen liggen. Een intake is dan ook (veel) meer dan een kennismaking. Je wordt uitgenodigd voor een postuuranalyse. Daarna volgen oefeningen die inzicht bieden in jouw situatie: wat gaat goed en wat kan beter? Op basis daarvan wordt een persoonlijk advies gegeven, rekening houdend met eventuele fysieke klachten.

Lichaamshouding, ademhaling, de manier waarop je beweegt: alles heeft effect op hoe je je voelt. Om het positieve effect van Pilates te ervaren, moet je je lichaam leren kennen. Tijdens de intake zet je de eerste stap daartoe. Daardoor krijg jij een goede indruk van wat je kunt verwachten en zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Na de intake kun je starten met een abonnement of een van de speciale introductiepakketten.

Wil je het maximale uit de training halen? Kies dan voor een individueel programma. Vind je het prettig om samen met een vriend(in) of collega de uitdaging aan te gaan? Boek dan een duotraining. Vind je het juist prettig om samen met anderen te sporten? Kies dan voor een groepstraining. De groepen zijn klein, de sfeer is groots, de resultaten spreken voor zich.

De eerste stap: Intake

Wil je graag starten met Pilates groepslessen of personal training en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je graag eerst kennismaken met Inna, de studio bezichtigen en weten wat je kunt verwachten? Kom geheel vrijblijvend kennismaken met Inna Gulak en boek direct een  intake.

Een intake bij Inna Gulak Pilates is geheel vrijblijvend en bestaat uit 4 onderdelen:

 • Kennismakingsgesprek;
 • Jouw wensen, doelen en mogelijkheden bespreken;
 • Informatie over de lessen en de studio;
 • Een plan van aanpak op maat;

Na de intake kun je direct starten met een starterspakket of een abonnement.

Start na de intake met een van de starterspakketten

Met een starterspakket kun je tegen een voordelig tarief en zonder vaste verplichtingen een aantal Pilates lessen en personal training sessies uitproberen. Op deze manier kom je erachter of de Pilates methode bij je past.
Na afloop van het pakket kun je overstappen op een strippenkaart of een abonnement.

Basis

Startpakket Basis bestaat uit:

 • 1 gecombineerde personal training en screening a 60 min;
 • 2 groepslessen Pilates Mat

Pakketprijs van €80,00 voor € 65,00 

Plus

Startpakket Plus bestaat uit:

 • 1 uitgebreide screening a 60 min;
 • 1 personal training a 60 min;
 • 2 groepslessen Pilates Mat en Apparatus;

Pakketprijs van €145,00 voor € 125,00

Uitgebreid

Startpakket Uitgebreid bestaat uit:

 • 1 uitgebreide screening a 60 min;
 • 2 personal training a 60 min;
 • 4 groepslessen Pilates Mat en Apparatus;

Pakketprijs van €220,00 voor € 195,00