“Natuurlijk wordt er op meerdere plaatsen Pilates gegeven. Van doorslaggevend belang is echter de kwaliteit, kennis en de passie van de docente. Daarin is Inna ongeëvenaard en dat bindt mij onvoorwaardelijk aan haar Pilates studio. Dus ik zeg: doen! Ik ben en blijf in ieder geval verk(n)ocht..”

Starten met Pilates bij Inna?

Bewegen doen we allemaal en de hele dag door. De manier waarop we dat doen bepaalt voor een groot deel hoe we ons voelen. Pilates maakt je bewust van je houding, ademhaling en de manier waarop je beweegt. En dat zorgt voor bewegingsvrijheid in alles wat je doet.

In kleine groepen van 3 -6 personen op unieke Pilates apparaten trainen of 1 op 1 samen met Inna. Pilates bij Inna Gulak is altijd maatwerk en geschikt voor iedereen die zonder overbelasting op een verantwoorde en bewuste manier wilt bewegen.

Wil je zelf ervaren wat Pilates is en wat het voor jou kan betekenen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je starten met Pilates groeplessenindividuele maatwerk trainingen of een combinatie van beide? Heb je nog geen ervaring met de bewegingsleer van Joseph Pilates en wil je meer inzicht krijgen over je lichamelijke conditie?

Neem gerust contact met me op voor het plannen van een uitgebreide intake. Een intake duurt minimaal 60 minuten en kost € 55,00  per persoon per sessie. Gedurende de intake maak je kennis met Inna, kun je de studio en de unieke apparatuur bekijken, doen we diverse oefeningen en testen en bekijken we de wensen en de mogelijkheden.

Na de intake kun je starten met een abonnement, strippenkaart of een van de speciale introductiepakketten. Bij deze introductiepakketten kun je tegen een voordelig tarief met vaste korting en zonder vaste verplichtingen kennis maken met de docentegroepslessen en individuele trainingen op de unieke Pilates apparaten.

De eerste stap: de intake

Een intake bij Inna Gulak Pilates is een kennismaking tussen de Pilates docent en de nieuwe deelnemer en bestaat uit 3 onderdelen:

– Kennismaking;
– Intake / postural assessment;
– Advies en evaluatie;

De intake duurt minimaal 60 minuten en kost € 55,00  per persoon per sessie.
Na de intake kun je starten met een abonnement of een van de speciale introductiepakketten.

Onderdeel 1: Kennismaking

Gedurende de intake maken we kennis met elkaar. We bespreken de wensen en de (lichamelijke) mogelijkheden. Daarnaast kijken we naar specifieke fysieke klachten en naar de algehele gezondheid van het lichaam.

Onderdeel 2: Screening / postural assessment

Het tweede gedeelte van de intake bestaat uit een screening. Gedurende de screening doen we een aantal testen en voeren we diverse basis Pilates oefeningen uit. Deze testen en basis oefeningen laten o.a. de capaciteit van een persoon zien: de sterke punten en de zwakke punten. Daarnaast kijken we naar de lichaamshouding en de bewegingen van het lichaam.

Onderdeel 3: Advies en evaluatie

Het derde gedeelte bestaat uit een evaluatie en advies.
Inna zal adviseren welk soort les en groep het beste bij de deelnemer past. Bij specifieke fysieke klachten zal de docent adviseren om eerst een aantal individuele maatwerk trainingen te volgen om de basis oefeningen beter te begrijpen en overbelasting te voorkomen.

Naast het advies zal er een korte uitleg over de studio, de apparaten, het studio reglement en fitmanager worden gegeven.

De intake duurt minimaal 60 minuten en kost € 55,00  per sessie.
Na de intake kun je starten met een abonnement of een van de speciale introductiepakketten.

De tweede stap: start lessen

Na de intake en screening hebben de Pilates docente en de deelnemer een beter beeld gekregen over de lichamelijk mogelijkheden, doelen en de wensen. De deelnemer kan nu deelnemen aan een van de verschillende groepslessen of individuele maatwerk trainingen.

Soms weten deelnemers nog niet zeker of de bewegingsleer van Joseph Pilates bij hun past of willen ze niet direct aan een vast abonnement zitten. Daarom heeft Inna drie speciale introductiepakketten bedacht waarbij de de deelnemers tegen een voordelig tarief met vaste korting en zonder vaste verplichtingen kennis kunnen maken met de docentegroepslessen en individuele trainingen op de unieke Pilates apparaten.

Introductiepakket Basis

Introductiepakket Pilates Basis bestaat uit:

– een individuele maatwerk training op de Pilates apparaten van 60 minuten;
– twee proeflessen Pilates mat;

De investering voor dit introductiepakket bedraagt € 65,00 (normaal pakkettarief € 75)

Introductiepakket Plus

Introductiepakket Pilates Plus bestaat uit:

– twee individuele maatwerk trainingen op de Pilates apparaten van ieder 60 minuten;
– twee proeflessen op de unieke Pilates apparaten (Reformer / Springboard)

De investering voor dit introductiepakket bedraagt € 125,00 (normaal pakkettarief € 140,00)

Introductiepakket Uitgebreid

Introductiepakket Uitgebreid bestaat uit:

– drie individuele maatwerk trainingen op de Pilates apparaten van ieder 60 minuten;
– twee proeflessen op de unieke Pilates apparaten (Reformer / Springboard)
– twee proeflessen Pilates mat;

De investering voor dit introductiepakket bedraagt € 195,00 (normaal pakkettarief €215,00)

Maak een afspraak voor een uitgebreide intake

Contact formulier

 

Verificatie / Spam check

“Door pilates bij Inna sta, loop, zit en doe ik veel andere dingen anders. Ik ben me veel meer bewust van mijn lijf en hoe mijn lijf zich beter voelt door de oefeningen van pilates toe te passen tijdens dagelijkse bezigheden. Voor mij geldt bijv. dat ik anders achter het stuur van de auto zit, dat ik anders fiets, mij anders buk en zelfs anders bladeren veeg. Inna is voor mij de ware Pilatesdocente!”