“De aandacht en de kennis van Inna hebben ervoor gezorgd dat mijn rugklachten het afgelopen half jaar flink zijn verminderd. Bovendien worden de spieren rond mijn bekken sterker, waardoor ik weer lekker kan gaan wandelen. Ik raad Inna bij iedereen aan die het maar horen wil. Of lezen in dit geval.”

Tarieven

Hieronder staan alle tarieven van de abonnementen, strippenkaarten, introductiepakketten en privé sessies. Alle tarieven zijn per persoon en inclusief 9% btw.
Wil je graag starten met de Pilates maar weet je niet welke les, abonnement of pakket het beste bij je past? Neem gerust contact op voor een advies of het plannen van een intake.

Wil je een pakket of abonnement direct kopen? Klik op het bedrag. Je komt dan direct in de Fitmanager shop. Wanneer de betaling via iDeal is voldaan staat het abonnement, pakket of strippenkaart bij je profiel en kun je starten met de lessen.

Maandabonnementen

Met een maandabonnement krijg je tegen een voordelig tarief je eigen plek bij een les naar wens. Je kan kiezen voor een looptijd van 6 of 12 maanden.
Heb je meer behoefte aan flexibiliteit door een wisselend werkrooster of druk gezinsleven? Dan adviseren we om gebruik te maken van een strippenkaart.

Soort
lessen p/w
12 mnd
6 mnd

Mat
1
€ 44,00

Apparatus
1
€ 59,00

Wil je graag 2 keer in de week twee dezelfde- of  verschillende lessen volgen? Bij een combinatie van twee lessen, bijvoorbeeld Pilates Mat en Pilates Apparatus, krijg je 20% korting op het totale maandbedrag. Dat zijn 2 gratis lessen per maand!

Strippenkaarten

Behoefte aan flexibiliteit door een wisselend werkrooster? Ga je met regelmaat naar het buitenland? Misschien wil je niet aan een abonnement vast zitten?
De strippenkaart past dan het beste bij je. Met de strippenkaart kun je zelf je lessen inplannen wanneer het je beste uitkomt. In de ochtend, avond, 1x, 2x of misschien zelfs 3x in de week.

Soort
strippen
tarief
geldigheid

Mat
1
2 weken

Mat
5
2 maanden

Apparatus
1
2 weken

Apparatus
5
2 maanden

Starten & Introductiepakketten

Type pakket
prijs
geldigheid

Intake / screening
1 maand

Basic
1 maand

Plus
1,5 maand

Uitgebreid
2 maanden

De werkwijze en stappen met het starten met Pilates kun je hier lezen. Graag wat meer informatie over de verschillende introductiepakketten? Bekijk de pagina met een uitgebreide beschrijving.

Personal Training

Soort
strippen
prijs
geldigheid

Privé sessie solo
1
1 maand

Privé sessie duo
1
1 maand

Privé sessie triplet
1
1 maand

Graag wat meer informatie over personal training en de werkwijze? Bekijk de pagina met een uitgebreide beschrijving.

“Heerlijk eerlijk, met veel geduld en veel persoonlijke begeleiding en aandacht werkt Inna aan de juiste uitvoering van de Pilates oefeningen. In kleine groepjes les of 1op 1 privé-les. Allebei een aanrader!”