“De aandacht en de kennis van Inna hebben ervoor gezorgd dat mijn rugklachten het afgelopen half jaar flink zijn verminderd. Bovendien worden de spieren rond mijn bekken sterker, waardoor ik weer lekker kan gaan wandelen. Ik raad Inna bij iedereen aan die het maar horen wil. Of lezen in dit geval.”

Tarieven

Hieronder kunt u de tarieven van de maandabonnementen, introductiepakketten en privé sessies van Inna Gulak Pilates vinden. Alle tarieven zijn per persoon en inclusief btw.
Wil je als nieuwe deelnemer graag starten met de Pilates maar weet je niet welke les, abonnement of pakket het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op voor een advies of het plannen van een intake. Wil je een pakket of abonnement direct kopen? Klik op het vermelde bedrag. Je komt direct in de Fitmanager shop. Wanneer de betaling via iDeal is voldaan staat het abonnement, pakket of strippenkaart bij je profiel.

Maandabonnementen

Met een maandabonnement krijg je tegen een voordelig tarief je eigen plek bij een les naar wens. Je kan kiezen voor een looptijd van 3, 6 of 12 maanden.
Heb je meer behoefte aan flexibiliteit door een wisselend werkrooster of druk gezinsleven? Dan adviseren we om gebruik te maken van een strippenkaart.

Soort
lessen p/w
tarief

Mat
1
vanaf € 38,00
per maand

Springboard
1
vanaf € 49,00
per maand

Reformer
1
vanaf € 66,00
per maand

Wilt u graag 2 keer in de week dezelfde lessen of twee verschillende lessen volgen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. Bij een combinatie van twee soorten lessen, bijvoorbeeld Pilates Mat en Pilates Reformer, krijgt u gemiddeld 25% korting op het totale maandbedrag. Dat zijn 2 gratis lessen per maand!

Strippenkaarten

Behoefte aan flexibiliteit door een wisselend werkrooster, vaak op vakantie of wil je gewoon niet aan een abonnement vast zitten? De strippenkaart past dan het beste bij je. Met de strippenkaart kun je zelf je lessen inplannen wanneer het je goed uitkomt. In de ochtend, avond, 1x, 2x of misschien zelfs 3x in de week.

Soort
strippen
tarief
geldigheid

Mat
10
4 maanden

Springboard
10
4 maanden

Reformer
10
4 maanden

Nog niet zeker welke les het beste bij je past? Bekijk het lesrooster en de beschrijving van de lessen.  Twijfel je nog en wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

Starten: Introductiepakketten

Type pakket
inhoud pakket
prijs
geldigheid

Intake
1 intake (screening, analyse)  60 min
1 maand

Basic
1 privé sessie en 2 lessen Mat
1 maand

Plus
2 privé sessies, 2 lessen Apparatus
1,5 maand

Uitgebreid
3 privé sessies, 4 lessen Apparatus / Mat
2 maanden

De werkwijze en stappen met het starten met Pilates kun je hier lezen. Graag wat meer informatie over de verschillende introductiepakketten? Bekijk de pagina met een uitgebreide beschrijving.

Personal training

Soort
strippen
prijs
geldigheid

Privé sessie solo
1
1 maand

Privé sessie duo
1
1 maand

Privé sessie triplet
1
1 maand

“Heerlijk eerlijk, met veel geduld en veel persoonlijke begeleiding en aandacht werkt Inna aan de juiste uitvoering van de Pilates oefeningen. In kleine groepjes les of 1op 1 privé-les. Allebei een aanrader!”