Inna heeft een scherp oog voor haar clienten en heel veel aandacht. Ik voel me gezien en dat maakt een wereld van verschil.”

Voor wie is Pilates geschikt?

Pilates is geschikt voor iedereen die op een verantwoorde en bewuste manier aan haar of zijn lichaamsconditie, houding en balans wilt werken ongeacht haar of zijn leeftijd, achtergrond of conditie.

Pilates werkt preventief en kan ook ter ondersteuning van een revalidatie traject of in combinatie met lopende behandelingen bij een chiropractor of fysiotherapeut worden gebruikt omdat het chronische pijn in spieren en gewrichten, voornamelijk in de rug, buik en bekken, kan verlichten.

Twijfelt u of Pilates voor u geschikt is en wilt u graag samen met de docent de mogelijkheden bekijken en bespreken? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina voor het maken van een intake.

“Door pilates bij Inna sta, loop, zit en doe ik veel andere dingen anders. Ik ben me veel meer bewust van mijn lijf en hoe mijn lijf zich beter voelt door de oefeningen van pilates toe te passen tijdens dagelijkse bezigheden. Voor mij geldt bijv. dat ik anders achter het stuur van de auto zit, dat ik anders fiets, mij anders buk en zelfs anders bladeren veeg. Inna is voor mij de ware Pilatesdocente!”