Inna Gulak Pilates

de Pilates Studio voor Venlo en omstreken

Klantverhalen

Lees hier de ervaringen van diverse klanten die deel hebben genomen aan de Pilates groepslessen en privésessies bij Inna Gulak Pilates - de Pilates studio voor Venlo en omstreken.  


Cis Lutgens, Venlo
"De pilates lessen bij Inna Gulak zijn echt super!! Ik kan het iedereen aanraden. Door de kleinere groepen lijkt het wel of je een personal trainer hebt. De lessen zijn leuk, gezellig, en heel gevarieerd. Ik ga altijd met heel veel plezier naar de les."

Petra Hofmans, Venlo
"Inna is een bevlogen pilateslerares. Pilates is haar passie. Gedurende de les wil ze dat we gefocust zijn, maar af en toe een kwinkslag of een grap maken haar lessen plezierig . Ik ben zelfs na een jaar haar lessen volgend nog steeds verbaasd hoe ze elke keer weer een andere les uit haar hoge hoed tovert. Haar lessen zijn nooit saai en door de kleine groepen is de begeleiding optimaal. Inna ziet alles en corrigeert meteen, zodat je geen foute techniek aanleert.
De ademhaling is een zeer belangrijk onderdeel van de pilates oefeningen. Het  kan enige tijd duren voordat je dat onder de knie hebt.
Door haar pilateslessen wordt je bewuster van je houding, ook in het dagelijkse leven."


Carla Wilms - Scheffers, Venlo
"Tijdens mijn zwangerschap heb ik lessen gevolgd bij Inna, hier kreeg ik persoonlijke aandacht en hierdoor werd ik me veel meer bewust van mijn lichaam en spieren. waar je in de sportschool veel meer op conditie traint, let Inna juist veel meer op de dieperliggende spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had... juist hierdoor heb je op de langere termijn veel meer resultaat! Fijne vrouw, fijne lessen."


Celine Romijn, Venlo
"Voor mij betekent Pilates bij Inna een perfecte mix tussen fysiotherapie en de sportschool. Pilates draagt zoveel bij aan mijn lichaamshouding dat het mijn rugklachten tot een minimum beperkt (waar ik vroeger de fysiotherapeut voor bezocht). En tijdens mijn zwangerschap voelde ik dat het mij sterk en soepel hield. Na de zwangerschap hadden mijn buikspieren veel minder te verduren gehad dan in mijn eerdere zwangerschappen zonder pilates. Inna heeft een scherp oog voor haar clienten en heel veel aandacht. Ik voel me gezien en dat maakt een wereld van verschil."

Bernie Roox-Zaeijen, Venlo
"Heerlijk eerlijk, met veel geduld en veel persoonlijke begeleiding werkt Inna aan de juiste uitvoering van de pilates-oefeningen. In kleine groepjes les of privé-les, aanrader!"


Evelyn Heesen, Venlo
“Inna is een uitstekende Pilates docente met een professionele achtergrond in Sportfysiologie en veel kennis van het menselijk lichaam. Inna is gedreven. Ze blijft zichzelf voortdurend uitdagen en ontwikkelen op het gebied van Pilates en dat merk je. Haar lessen worden gegeven in een informele sfeer in kleine groepen met voldoende aandacht voor persoonlijke doelstellingen. Inna let erg goed op techniek en geeft vervangende oefeningen indien nodig. Ik kan Inna van harte aanbevelen als je wil werken aan je lichaam en conditie in een klein groep met een flinke dosis humor.”


Karel Timan, Venlo
“Pilates is hard werken maar ik voel me na de les beter en vrijer in mijn lijf. Het is goed om te doen als je veel zit in verband met werk achter de computer. Voor mij is het belangrijk Pilates te doen om mijn houding en rug te verbeteren! Leuke lessen, aanrader!”


Wim Euwe, Venlo
“De eerste keer dat ik een Pilates les kreeg van Inna Gulak, was ik zwaar onder de indruk van de moeiteloze controle die zij ons ten toon spreidde bij de oefeningen, die zij, voor ons voordeed. Mijn spontane reactie was: dat wil ik ook! Ik heb me direct gemeld bij haar en me voor een Pilates abonnement opgegeven. Sindsdien volg ik twee keer per week haar lessen en met regelmaat een privé sessie. Zij geeft les aan kleine groepen van maximaal zes personen. Het grote voordeel daarvan is dat zij meteen ziet als je houding bij de uitvoering van een oefening niet goed gaat. Zij laat vervolgens zien wat er aan mankeert en geeft duidelijk aan hoe je dat kan verbeteren. Alhoewel ik me realiseer dat ik nog een lange weg heb te gaan, heb ik de overtuiging dat ik onder Inna's leiding nu de weg naar verbetering definitief heb ingeslagen. Het is een prettig gevoel, als ik merk dat een oefening net iets beter gaat dan de vorige keer en het vergroot mijn zelfvertrouwen. Ik ben dan ook zeer tevreden over haar inzet en volg haar lessen met plezier”


Margreet Timan, Venlo
“Pittige juf, dus ook pittige les! maar zeer inspirerend en nuttig. Veel individuele aandacht voor elke deelnemer. Dit kan ook, omdat het kleine groepjes zijn. Elke les is anders, steeds een verrassing. En dat alles met een vleugje humor...echt een goede keus, als je wilt leren om op een juiste manier te bewegen. Niet alleen tijdens de les, maar ook de rest van de week!”


Anita Kleine, Venlo
“Ik ben begonnen met Pilates op advies van de fysiotherapeut: een chronische blaasontsteking speelde me al heel lang parten. Na mijn verhuizing naar Venlo gestart bij Inna. Het sporten in een kleine groep en veel persoonlijke aandacht waren en zijn grote pluspunten. Ook de gevarieerdheid in de oefeningen spreekt mij erg aan. Geen blaasonsteking (en dus geen antibiotica) meer. En als extra cadeautje: ik ben me veel meer bewust van mijn lijf, zowel bij zitten en staan als ook tijdens bukken en tillen. Ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn (strakkere) vel. Bravo voor Inna!”

Opbellen
E-mail
Info