Inna Gulak Pilates

de Pilates Studio voor Venlo en omstreken

Starten met Pilates?

Inna Gulak Pilates biedt nieuwe deelnemers welke nog ervaring hebben met Pilates twee soorten introductiepakketten aan waarbij ze kennis kunnen maken met de basisprincipes van Pilates, de docente en de studio:

Introductiepakket Basis € 65,00 
– een gecombineerde / privé sessie van 60 minuten
- twee proeflessen op de mat

Introductiepakket Plus € 120,00 
– een intake van 60 minuten
- privé sessie van 60 minuten op de Pilates apparaten 
- 1 proefles reformer
- 1 proefles springboard

Als kennismaking krijgt iedere deelnemer standaard 20% korting op het totale pakket.

De eerste stap is een gecombineerde intake en privé sessie met de docent waarbij er naar uw doelen, mogelijkheden, wensen en lichamelijke conditie wordt gekeken. Op basis van de uitkomsten van het eerste gesprek en de ervaring van de docent wordt u in een passende groep ingedeeld.  

Bij pakket plus is de tweede stap een privé sessie op de apparaten. Tijdens de 1 op 1 sessie kunt u kennismaken met de 6 basis principes van Pilates en de basisoefeningen op de apparaten. U zult merken dat met deze voorkennis de eerste proeflessen op de reformer en de springboard met een beter resultaat zal afronden. 

Na de proeflessen zal er een evaluatie gesprek met de docent plaatsvinden. Gedurende de evaluatie zal de docent een advies geven over de deelname aan de lessen. U kunt dan beslissen hoe u verder gaat: groepslessen op de mat of apparaten, privé sessies of een combinatie van groepslessen en privé sessies.

Wil je meer informatie over de pakketten? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. 

Opbellen
E-mail
Info