Inna Gulak Pilates

de Pilates Studio voor Venlo en omstreken

Personal training 

Inna Gulak Pilates - de Pilates studio voor Venlo en omstreken biedt naast de reguliere lessen ook individuele maatwerk privé sessies aan voor diegene die 1 op 1 met de docent aan zijn doelen wilt werken. Tevens is het mogelijk om met twee personen een duo sessie te boeken. 

Pilates personal training is een individuele Pilates les op de mat of op de apparaten die compleet is afgestemd op de specifieke behoeften en mogelijkheden van de klant.  Gedurende de personal training heb je de volledige aandacht van de docent en werk je samen aan een programma welke speciaal voor jou op maat is gemaakt. Met personal training kun je gericht naar je doel(en) werken.  
Inna Gulak Pilates kan je ondersteunen met diverse doelgerichte trainingen en kan je ondersteuning bieden met:

- Mobiliteit, flexibiliteit en balans verbeteren
- Prestatie training (ondersteuning bij sport)
- Afvallen en fit worden
- Conditie verbetering
- Scoliose en Kyfose
- Revalidatie na o.a. operatie 
- Vitaal + 
- Zwangerschap
- Ontspanning en anti stress (bij burnout klachten)

De eerste stap is een kennismakingsgesprek en een screening met de docent waarbij er naar je doelen, mogelijkheden, wensen en lichamelijke conditie wordt gekeken. Op basis van het eerste gesprek en de ervaring van de docent wordt er een persoonlijk programma voor je gemaakt. Het persoonlijke programma kun je in eigen tempo volgen om zo je gezondheid te verbeteren. Indien gewenst kan het programma gedurende het traject worden bijgesteld. 

Interesse naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak voor een intake of een privé sessie of neem contact op voor meer informatie. 

Opbellen
E-mail
Info