Inna Gulak Pilates

de Pilates Studio voor Venlo en omstreken

Welkom

Welkom op de website van Inna Gulak Pilates - de Pilates Studio voor Venlo en omstreken. 

Inna Gulak Pilates is een moderne Pilates studio aan de rand van het centrum van Venlo en is sinds juni 2016 gevestigd op de tweede verdieping in het karakteristieke pand van
Lebe Vital aan de kaldenkerkerweg te Venlo. Vanuit deze unieke locatie biedt Inna Gulak dagelijks Pilates privé sessies en gerichte en persoonlijke small group Pilates mat- en apparaat lessen aan met als doel het lichaam en geest in balans te brengen en te versterken. 

Bij Inna Gulak Pilates staan aandacht, kwaliteit, controle, correctie en kleine groepen voorop. Door de kleine groepen en en de persoonlijke benadering krijgen de deelnemers de benodigde aandacht die ze nodig hebben. 

Wil je je lichaam ook de aandacht geven die het nodig heeft en verdient? Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn?
Neem gerust contact op of boek direct een afspraak voor een persoonlijke 
intake of introductiepakket en ervaar zelf wat Pilates voor jou kan betekenen. Je bent van harte welkom.

Nieuws: Nieuwe website binnenkort online! 

Deze maand komt de nieuwe website online! Op de nieuwe site komt alle informatie te staan over de verschillende lessen, uitleg van de verschillende Pilates apparaten en impressie video's. Het kan zijn dat er op deze 'oude' site niet alle informatie aanwezig is. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. 


Opbellen
E-mail
Info