“Heerlijk eerlijk, met veel geduld en veel persoonlijke begeleiding en aandacht werkt Inna aan de juiste uitvoering van de Pilates oefeningen. In kleine groepjes les of 1op 1 privé-les. Allebei een aanrader!”

Persoonlijke doelen, persoonlijke aanpak

Bij Inna Gulak Pilates wordt maatwerk gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Als gediplomeerd Pilates docente en master in de bewegingswetenschappen heeft Inna de ervaring en kennis in huis om ieder lichaam de aandacht te geven die het verdient. Door de ervaring als voormalig topsporter weet Inna hoe fysieke klachten in de weg kunnen zitten maar ook hoe deze klachten gereduceerd of weggenomen kunnen worden.

Met veel aandacht voor rug, buik , bekken en enkels werken we samen aan jouw persoonlijke doel. We verbeteren je lichaamshouding, vergroten je uithoudingsvermogen en versterken je core stabiliteit.

Inna Gulak is volledig afgestemd op authentieke leer van Joseph Pilates. Daarom vind je in de studio alle door hem ontwikkelde Pilates-apparaten. Ieder apparaat heeft een specifieke functie en is ontworpen aan de hand van uitvoerig onderzoek. Doordat de apparaten en attributen het volle spectrum van Pilates bestrijken, is maatwerk altijd mogelijk.

Wil je het maximale uit de training halen? Kies dan voor een individueel programma. Vind je het prettig om samen met een vriend(in) of collega de uitdaging aan te gaan? Boek dan een duotraining. Vind je het juist prettig om samen met anderen te sporten? Kies dan voor een groeples. De groepen zijn klein, de sfeer is groots, de resultaten spreken voor zich.

Voordelen Personal Training

  • Betere lichaamshouding
  • Meer bewegingsvrijheid
  • Krachtige en flexibele spieren
  • Ontspannen & onthaasten
  • Blessures voorkomen
  • Snelle revalidatie
  • Afvallen, fit worden en conditieverbetering

Starten met Personal training? Maak een afspraak voor een intake

Contact formulier

 

Verificatie / Spam check