“Heerlijk eerlijk, met veel geduld en veel persoonlijke begeleiding en aandacht werkt Inna aan de juiste uitvoering van de Pilates oefeningen. In kleine groepjes les of 1op 1 privé-les. Allebei een aanrader!”

Persoonlijke doelen, persoonlijke aanpak

Bij Inna Gulak Pilates wordt maatwerk gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Met veel aandacht voor rug, buik , bekken en enkels werken we samen aan jouw persoonlijke doel. We verbeteren je lichaamshouding, vergroten je uithoudingsvermogen en versterken je core stabiliteit.

Wil je het maximale uit de training halen? Kies dan voor een individueel programma. Vind je het prettig om samen met een vriend(in) of collega de uitdaging aan te gaan? Boek dan een duotraining. Vind je het juist prettig om samen met anderen te sporten? Kies dan voor een groeples. De groepen zijn klein, de sfeer is groots, de resultaten spreken voor zich.

Inna Gulak Pilates is volledig afgestemd op authentieke leer van Joseph Pilates. Daarom vind je in de studio alle door hem ontwikkelde Pilates-apparaten. Ieder apparaat heeft een specifieke functie en is ontworpen aan de hand van uitvoerig onderzoek. Doordat de apparaten en attributen het volle spectrum van Pilates bestrijken, is maatwerk altijd mogelijk.
Als gediplomeerd Pilates docente en master in de bewegingswetenschappen heeft Inna de ervaring en kennis in huis om ieder lichaam de aandacht te geven die het verdient.
Door de ervaring als voormalig topsporter weet Inna hoe fysieke klachten in de weg kunnen zitten maar ook hoe deze klachten gereduceerd of weggenomen kunnen worden.

Voordelen Personal Training

  • Betere lichaamshouding
  • Meer bewegingsvrijheid
  • Krachtige en flexibele spieren
  • Ontspannen & onthaasten
  • Blessures voorkomen
  • Snelle revalidatie
  • Afvallen, fit worden en conditieverbetering

Ja, ik wil kennismaken met Inna Gulak Pilates.

Duotraining

Heb je de ambitie om het beste uit jouw lichaam te halen, maar wil je ook de gezelligheid van sporten met een ander?
Ontdek samen je beste vriend, partner, zus of collega de ambitieuze en gerichte duo maatwerk trainingen bij Inna Gulak Pilates.

Samen onder professionele begeleiding van Inna aan het welzijn van jullie lichaam werken. Werken aan je houding, lichaamskracht, flexibiliteit en bewegingsvrijheid.
Als gediplomeerd Pilates docente en master in de bewegingswetenschappen heeft Inna de ervaring en kennis in huis om ieder lichaam de aandacht te geven die het verdient.
Door de ervaring als voormalig topsporter weet Inna hoe fysieke klachten in de weg kunnen zitten maar ook hoe deze klachten gereduceerd of weggenomen kunnen worden.

De doelgerichte Pilates Duo maatwerktrainingen van Inna helpen o.a. bij:

– Ontspanning en anti stress (bij burnout klachten);
– Mobiliteit, flexibiliteit en balans verbeteren;
– Romp en bekkenstabiliteit verbeteren;
– (top)sport en prestatiebegeleiding;
– Afvallen, fit worden en conditie verbetering;
– Revalidatie na o.a. operatie;
– Vitaal +, senioren;

Benieuwd of Inna iets voor u kan doen?
Maak kennis met een directe en deskundige aanpak en de ambitie om ieder lichaam in stabiel en in balans te krijgen.
Plan direct een intake om kennis te maken met Inna en ervaar zelf wat Pilates voor jou kan betekenen.

Jong van lichaam

Houdt u uw lichaam net zo jong als uw geest?
Inna helpt u fit en vitaal te blijven door maatwerk. Onder deskundige begeleiding, individueel of in groepsverband, werken aan een energieker en evenwichtiger lichaam.

Vanuit de moderne Pilates studio aan de rand van het centrum in Venlo, geeft Inna Gulak gerichte en persoonlijke trainingen volgens de bewegingsleer van Joseph Pilates. Als gediplomeerd Pilates docente en master in de bewegingswetenschappen heeft Inna de ervaring en kennis in huis om ieder lichaam de aandacht te geven die het verdient. Door de ervaring als voormalig topsporter weet Inna hoe fysieke klachten in de weg kunnen zitten maar ook hoe deze klachten gereduceerd of weggenomen kunnen worden.

Privé, samen met je beste vriend, collega of partner of in kleine groepen het welzijn van je lichaam trainen. Werken aan je lichaamshouding, lichaamskracht en het creëren van bewegingsvrijheid. De bewegingsleer van Joseph Pilates helpt bij een gezonde balans van het lichaam, reduceert pijn bij gezondheidsklachten en werkt preventief. De doelgerichte maatwerktrainingen van Inna, individueel of in groepsverband, helpen o.a. bij:

– Mobiliteit, flexibiliteit en balans verbeteren;
– Romp en bekkenstabiliteit verbeteren;
– (top)sport en prestatiebegeleiding;
– Afvallen, fit worden en conditie verbetering;
– Revalidatie na o.a. operatie;
– Scoliose en Kyfose;
– Ontspanning en anti stress (bij burnout klachten);
– Artrose en osteoporose;
– Reuma;
– Fibromyalgie;

Door doelbewust en gericht te trainen ontwikkel je naast een gezonder en vitaler lichaam een gezonde geest en komen er andere voordelen zoals:

– Je blijft, tot op hogere leeftijd, je vrijheid en onafhankelijkheid zoveel mogelijk behouden;
– Je voelt je zekerder en je krijgt meer energie;
– Het bevordert een positievere kijk op het leven;
– Je onderhoudt op een natuurlijke manier sociale contacten en een ritme;

Benieuwd of Inna iets voor u kan betekenen?
Maak kennis met een directe en deskundige aanpak en de ambitie om ieder lichaam fit, energieker en in evenwicht te krijgen. Plan direct een intake om kennis te maken met Inna en ervaar zelf wat Pilates voor jou kan betekenen.

Ik wil graag starten met Personal training

Contact formulier

 

Verificatie / Spam check

” Op advies van mijn vrouw ben ik Pilates privé lessen (personal training) gaan volgen bij Inna Gulak. Al na 4 of 5 lessen merkte ik dat de klachten afnamen en na 10 lessen had ik totaal geen last meer van mijn rug. Het is alweer een maand of 3 geleden en nog steeds heb ik geen rugpijn meer. De sessies van Inna zijn erg intensief. Ze biedt een breed scala oefeningen aan waarmee je geconcentreerd bezig bent. Ik heb haar benadering als zeer prettig ervaren. Dankzij Inna ben ik van de rugklachten af en mochten ze onverhoopt weer terugkomen dan weet ik haar zeker weer te vinden.”