“Heerlijk eerlijk, met veel geduld en veel persoonlijke begeleiding en aandacht werkt Inna aan de juiste uitvoering van de Pilates oefeningen. In kleine groepjes les of 1op 1 privé-les. Allebei een aanrader!”

Personal training | Maatwerk trainingen

Vanuit de moderne Pilates studio aan de rand van het centrum in Venlo, geeft Inna Gulak gerichte en persoonlijke trainingen volgens de bewegingsleer van Joseph Pilates.
Als gediplomeerd Pilates docente en master in de bewegingswetenschappen heeft Inna de ervaring en kennis in huis om ieder lichaam de aandacht te geven die het verdient.
Door de ervaring als voormalig topsporter weet Inna hoe fysieke klachten in de weg kunnen zitten maar ook hoe deze klachten gereduceerd of weggenomen kunnen worden.

Privé of met iemand samen het welzijn van je lichaam trainen. Werken aan je houding, lichaamskracht, flexibiliteit en bewegingsvrijheid.

De bewegingsleer van Joseph Pilates helpt bij een gezonde balans van het lichaam, reduceert pijn bij gezondheidsklachten en werkt preventief.
De doelgerichte en persoonlijke maatwerktrainingen van Inna helpen o.a. bij:

– Mobiliteit, flexibiliteit en balans verbeteren;
– Romp en bekkenstabiliteit verbeteren;
– (top)sport en prestatiebegeleiding;
– Afvallen, fit worden en conditie verbetering;
– Scoliose en Kyfose;
– Revalidatie na o.a. operatie;
– Zwangerschap, prenataal en postnataal;
– Ontspanning en anti stress (bij burnout klachten);
– Artrose en osteoporose;
– Reuma;
– Fibromyalgie;

Ben je klaar voor een directe en deskundige aanpak?
Zin in resultaatgerichte sessies en de ambitie om meer efficiëntie uit je lichaam te halen?
Plan direct een intake en ervaar zelf wat Pilates met Inna voor jou kan betekenen.

Solo training

Heb je de ambitie om het beste uit jouw lichaam te halen, maar wil je ook de gezelligheid van sporten met een ander? Ontdek  Lees verder….

Duo training

Heb je de ambitie om het beste uit jouw lichaam te halen, maar wil je ook de gezelligheid van sporten met een ander? Ontdek  Lees verder….

Jong van lichaam

Houdt u uw lichaam net zo jong als uw geest? Voormalig topsportster Inna Gulak helpt u bij fysieke klachten als artrose, scoliose, osteoporose, reuma,  Lees verder….

Ik wil graag starten met Personal training

Contact formulier

 

Verificatie / Spam check

” Op advies van mijn vrouw ben ik Pilates privé lessen (personal training) gaan volgen bij Inna Gulak. Al na 4 of 5 lessen merkte ik dat de klachten afnamen en na 10 lessen had ik totaal geen last meer van mijn rug. Het is alweer een maand of 3 geleden en nog steeds heb ik geen rugpijn meer. De sessies van Inna zijn erg intensief. Ze biedt een breed scala oefeningen aan waarmee je geconcentreerd bezig bent. Ik heb haar benadering als zeer prettig ervaren. Dankzij Inna ben ik van de rugklachten af en mochten ze onverhoopt weer terugkomen dan weet ik haar zeker weer te vinden.”