‘Pilates is meer dan fitness, meer dan oefeningen doen. Het is een way of life, want het leert je om je bewust te worden van je lichaam, van je houding, van de manier waarop je beweegt’ – Inna Gulak

Aanbod Pilates

Inna Gulak biedt diverse small group lessen en individuele trainingen aan in de studio.

Tijdens de Pilates lessen voer je diverse oefeningen uit op de mat of op de apparaten volgens de 6 principes van Joseph Pilates. Hierbij staan ademhaling, concentratie, controle, centreren, precisie en vloeiende bewegingen centraal.

Met de Pilates groepslessen stimuleer je een verbetering van je lichaamshouding, de samenwerking van spieren in het hele lichaam, spieruithoudingsvermogen en het bewegingspatroon in het dagelijks leven. Je ontwikkelt kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd.

De lessen duren 55 minuten en de groepen bestaan uit 4 tot 8 personen. Door de kleine groepen krijgt iedere deelnemer de juiste hulp en aandacht. De lessen worden in twee niveaus gegeven:

Wil je beginnen met Pilates maar heb je nog geen ervaring en weet je niet welk soort les het beste bij je past? Dan adviseren we je om gebruik te maken van een introductiepakket.

Enige ervaring met Pilates apparaten is wenselijk voor start deelname aan de Reformer lessen. Daarom adviseren we om gebruik te maken van een introductiepakket  of een personal training. Na het volgen van een personal training sessie zul je merken dat je het apparaten beter kent. De oefeningen gaan beter en daardoor zul je meer plezier hebben met het uitvoeren van de oefening. Met een beter en voldaan gevoel en resultaat als gevolg.

Personal Training

Inna-Gulak-Pilates-studio-venlo-Pilates-Reformer-Pilates-groepslessen-Venlo-Personaltraining-01Persoonlijke doelen, persoonlijke aanpak.  Naast de reguliere Pilates Lees verder….

Pilates Reformer

Blokfoto-website-Inna-Gulak-Pilates-Studio-Fotografie-8-1-1024x683Pilates Reformer is een small group training met maximaal  Lees verder….

Pilates mat

Inna-Gulak-Pilates-Studio-Fotografie-50-1024x683Pilates Mat is een small group training met Lees verder….